Aanbevelingen

Els Drenth, interim directeur OBS Het Zand (Utrecht)

Cyrille gaat nauwgezet aan het werk met het schrijven van een PR-en Marketingplan voor de basisschool waar ik leiding aan geef als interim directeur. Er wordt prima werk geleverd en afspraken worden op tijd nagekomen. Petje af voor Cyrille en van harte aanbevolen!

Dick Slok, adviseur communicatie Atlas Service Centrum (Atlas College, Hoorn en omgeving)

Het stappenplan van CyrilleSchaap om in vier stappen te komen tot een marketingplan vormt een praktische handleiding om binnen de school een dergelijk plan a) op te stellen en b) concreet handen en voeten te geven.

Yvonne Morsink, Directeur Kenteq

Ik heb Cyrille leren kennen als een professional die snel kan schakelen, buiten de gebaande paden denkt en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In eerste instantie werkten we samen bij Malmberg, maar toen ik bij mijn nieuwe werkgever versterking zocht van een marketeer die snel kon inspringen wist ik Cyrille ook te vinden. Cyrille heeft mij in korte tijd goed geholpen met het op de rit zetten van een aantal zaken, waar we nu de vruchten van plukken.

Eugene Wijnhoven, uitgever wiskunde en natuur-scheikunde Malmberg

Cyrille is een spontane, enthousiaste vrouw die met verrassende commerciële oplossingen komt, een professional die de meest vreemde mensen / wetenschappers op hun gemak stelt en waarbij een ware tandem met de uitgever, een gelijkwaardig trapniveau, een gegeven is. En dat is uitzonderlijk. Sparren? Take care, she hits hard. Maar het resultaat zal er zijn!

Karin Sieders, marketeer en MediaCoach met hart voor onderwijs en uitgeverij!

Cyrille heb ik leren kennen als een doortastende marketeer met passie voor het onderwijs. Ze heeft oor en oog voor wat docenten echt beweegt en vertaalt dit in de juiste proposities.

Henja de Haas, ex-marketingmanager Malmberg. Nu Lecturer Marketing & Innovations Avans University ‘s-Hertogenbosch.

Cyrille is een uitstekende marketeer die alle facetten van het marketingvak beheerst. Op strategisch niveau, maar ook tactisch en operationeel. Je kunt erop vertrouwen dat opdrachten tot een goed einde gebracht worden. Daarbij is Cyrille ook een prettige gesprekspartner die actief meedenkt. Haar invalshoeken hebben mij regelmatig op een positieve wijze verrast.

 

Typisch Cyrille Schaap

gedreven | betrokken | ongeduldig | vakkundig | oplossings- en resultaatgericht | energiek | harde werker | pragmatisch | no-nonsense | volhardend.

Share

Reacties zijn gesloten.