Introductie

Waarom Cyrille Schaap?

Cyrille Schaap

Mijn passie ligt bij marketing en onderwijs. Mijn missie is zoveel mogelijk scholen helpen succesvol te zijn. Ik leer scholen om zelf marketingplannen te ontwikkelen waardoor ze zichzelf succesvoller in de markt zetten. Dit kan zijn door meer leerlingen, een beter imago en/of meer focus. Natuurlijk weet ik ook: goed onderwijs is en blijft de basis. Dit is altijd mijn uitgangspunt.

 

Mijn verhaal

Ik heb zowel een marketing- als onderwijs achtergrond. Op het gebied van marketing voor PO en VO-scholen ben ik ervaringsdeskundige. Ik heb bijna twintig jaar marketingervaring, zes jaar voor de klas (PO) gestaan en ongeveer zes jaar heb ik beide achtergronden gecombineerd in mijn werk. Naast dat ik weet wat het is om voor de klas te staan, wat docenten en management bezig houdt en wat hen drijft, spreek ik de taal van het onderwijs.

Freelance marketing en onderwijs

Al deze ervaring zet ik graag in om scholen te helpen op marketingvlak direct het verschil te maken in de markt. Bewust heb ik (vanaf 2006) gekozen om dit als freelancer te doen, omdat ik zo het beste tot mijn recht kom. Ik heb een brede interesse en vind het prettig om continu wat nieuws te doen en zo mezelf te blijven ontwikkelen. Ik zet me graag in voor: marketing en onderwijs advies * projecten * interim.

Een overzicht van mijn opleidingen en werkervaringen en mijn ervaringen als ondernemer staan bij Portfolio.

 

Share

Reacties zijn gesloten.